More


  Prima ZĂPADĂ a pus AUTORITĂŢILE pe JAR. AUROSPECIALELE au IEŞIT la DESZĂPEZIT

  - Advertisement -

  iarna

  Primă zăpadă din aceeastă iară a început să cadă în judeţul şi municipiul Satu Mare încă de aseară.
  Autorităţile locale şi cele judeţene au reacţionat rapid şi au solicitat responsabililor drumurilor naţionale, judeţene, comunale şi a străzilor din oraşe să cureţe arterele de circulaţie.

  iarna1

  Potrivit celor afirmate de prefectul Eugeniu Avram, pe drumurile naţionale din judeţ s-a intervenit, încă de aseară, cu 26 de utilaje de deszăpezire şi sălăriţe, folosindu-se 275 de tone de material antiderapant pe toate arterele din judeţ. Azi, în jurul orelor amiezii, sunt 17 utilaje încărcate cu material antiderapant.

  iarna2

  La nivelul drumurilor judeţene, azi noapte s-a acţionat cu 22 de utilaje de deszăpezire pe toate aceste drumuri, fiind împrăştiate 1.800 de tone de material antiderapant. Azi se mai acţiona în zona Oaşului cu material antiderapant.

  În municipiul Satu Mare, începând de ieri seară, de la ora 18.00, până dimineaţă, la ora 9.00, s-a lucrat cu 15 de utilaje de deszăpezire folosindu-se 131 tone de sare şi 7 tone de clorură de magneziu.

  iarna4
  Din fericire, la nivelul judeţului Satu Mare nu au existat şi nu există nici în prezent drumuri blocate dar se circulă în condiţii de iarnă.

  Potrivit prognozei meteorologilor, va mai continua să ningă în cursul zilei de azi. Începând de mâine vremea se va încălzi, iar precipitaţiile se vor transforma în lapoviţă şi ploaie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img