More  Program încărcat la Teatru în week-end

  teatru

  Secția română a Teatrului de Nord joacă, la sfârșitul săptămânii, trei din ultimele spectacole realizate în această stagiune: ”Paiața”, ultima premieră de la sala Amfiteatru, deja bine-cunoscutul Spectacol de improvizație cu ImproȘtim și spectacolul de aniversare al actriței Carmen Frățilă – ”Prăvălia cu sentimente”.

  ”Paiața” se reia vineri, 29 ianuarie, la ora 19.00, în sala Amfiteatru a Casei de Cultură. În 30 ianuarie, sâmbătă, de la ora 19.00, în sala Amfiteatru, trupa tânără de improvizatori are nevoie de sugestiile si ajutorul publicului pentru un nou Spectacol Improvizat.

  Duminică, 31 ianuarie, la ora 19.00, în sala mare a Casei de Cultură, vă invităm să vedeți spectacolul ”Prăvălia cu sentimente” de Cornel Udrea. Veți fi martorii unei radiografii sentimentale a societății noastre, cu bunele și relele, cu speranțele și deziluziile, cu visele și susceptibilitățile ei.
  La fiecare spectacol biletul costă 20 lei sau 15 lei (pentru elevi, studenți, pensionari). Biletele se pot cumpăra de la Agenţia teatrală (Casa de bilete), str. Horea nr. 6.
  Florin Dura

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE