More  RECORD al unui CONTRABANDIST maghiar. MII de PACHETE de ţigări, BURDUŞITE într-o maşină

  DSC06360

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei au descoperit într-un autoturism oprit în Punctul de Trecere al Frontierei Halmeu mii de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, marfă ce urma să ajungă pe piaţa neagră de desfacere din zonă.

  Concret, în data de 30 ianuarie a.c., în jurul orei 22.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere al Frontierei Halmeu, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul maghiar P. Istvan, în vârstă de 35 ani, conducând un autoturism, marca Peugeot, înmatriculat în Ungaria.
  În baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii. Astfel, a fost descoperită ascunsă, în locaşuri special amenajate, în caroseria şi rezervorul autoturismului, cantitatea de 2.560 pachete de ţigări, de provenienţă ucraineană.
  Ţigările, în valoare de 11.500 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 8.000 lei. Totodată, autoturismul marca Peugeot, în valoare de 4.000 lei, a fost ridicat în vederea confiscării în P.T.F. Halmeu, deoarece avea locaşuri special amenajate pentru transportul ţigărilor.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE