More


  Sărbătoare de ziua Unirii Principatelor Române la Negreşti-Oaş

  - Advertisement -

  negresti

  În organizarea Primăriei Negreşti-Oaş, a Consiliului Local Negreşti-Oaş şi a Casei Orăşeneşti de Cultură, ieri, 24 ianuarie 2016, în capitala Ţării Oaşului au fost organizate o serie de manifestări pentru a sărbători împlinirea a 157 de ani de la Unirea Principatelor Române. Manifestările s-au desfăşurat la Monumentul Eroilor (obelisc) din parcul central al oraşului, de la ora 12.15.

  Programul a început cu intonarea Imnului Naţional al României, după care preoţii din oraş au oficiat un ceremonial religios. În continuare, primarul Aurelia Fedorca a spus câteva cuvinte despre însemnătatea “Unirii mici” şi le-a transmis tuturor românilor, sătmărenilor şi negreştenilor gândurile sale bune.

  Au fost depuse apoi coroane de flori din partea autorităţilor publice locale, a instituţiilor publice, a formaţiunilor politice, a unităţilor de învăţământ dar şi din partea altor organizaţii.

  Elevii şcolilor din oraş au prezentat un scurt moment artistic adecvat sărbătorii, după care toţi cei prezenţi s-au prins într-o frumoasă Horă a Unirii.

  La eveniment au participat primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca, şefii de servicii din primărie, consilierii locali, preoţi, reprezentanţi ai instituţiilor de cultură, învăţământ, sănătate, justiţie, reprezentanţi ai structurilor Ministerului Afacerilor Interne, partidele politice dar şi simpli cetăţeni.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img