More


  Sătmărean, REȚINUT înainte de REVELION pentru comercializare ILEGALĂ de PETARDE

  - Advertisement -

  petarde1

  Administratorul unei societăți comerciale din Satu Marea fost reținut miercuri pentru deținerea fără drept a unor materiale pirotehnice. În urma perchezițiilor efectuate la firma omului de afaceri sătmărean Vasile U, oamenii legii au descoperit zeci de mii de petarde, motiv pentru care a fost prezentat Judecătoriei Satu Mare cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

  petarde2

  Lucrătorii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, cu sprijinul Serviciul Operațiuni Speciale Oradea, l-au identificat pe Vasile U. de 49 ani, administratorul unei societăți comerciale din Satu Mare, care deținea, fără drept, mai multe obiecte pirotehnice din categoriile II și III, firma fiind autorizată pentru deținere și comercializare doar a obiectelor pirotehnice din categoria I.

  petarde3

  În urma efectuării a două percheziții în două locații aparținând respectivei societăți comerciale, au fost identificate 25.789 petarde de diferite mărimi și 495 bucăți baterii de artificii în greutate totală de 500 kg, obiecte ce au fost ridicate în vederea expertizării.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img