More


  Sătmărenii se RELAXEAZĂ după SĂRBĂTORI. Modurile sunt DIFERITE

  =

  aquapark1

  După ce sărbătorile de iarnă au trecut, mulţi sătmăreni şi-au dat seama că în urma mâncărurilor ingerate au luat în greutate. Pentru a scăpa de kilogramele în plus, o parte dintre aceştia au ales să facă mişcare. Dacă unii au preferat bazinele de înot, alţii au preferat sălile de fitness în timp ce cei mai tineri au ales patinoarul.

  aquapark2

  Foarte mulţi sătmăreni, dar şi turişti din judeţele învecinate, au ales să bazinele de la aquapark-ul sătmărean. Potrivit celor afirmate de reprezentanţii aquapark-ului, turiştii au venit în valuri începând de sâmbătă dimineaţa. În medie, circa 2.000 de turişti au vizitat aquapark-ul în zilele de sâmbătă şi duminică.

  Turiştii care au venit să se relaxeze aici s-au declarat mulţumiţi de condiţiile întâlnite, mai ales că o parte dintre aceştia se aflau pentru prima dată la aquapark şi nu se aşteptau ca la Satu Mare să găsească atât de bune condiţii.
  Alţi sătmăreni au preferat să se relaxeze în staţiunile balneoclimaterice din Ungaria.

  aquapark3

  Dacă unii au ales apa, alţii, în special cei mai tineri, au preferat gheaţa. Astfel, zilnic, patinoarul amenajat pe platoul din Centrul Nou era plin, mai ales că temperaturile de afară erau foarte scăzute.

  aquapark4

  O altă alternativă pentru a scăpa de kilograme o reprezintă sălile de fitnees. Acestea sunt frecventate în special de femei, iar în zilele de după Revelion acestea au fost aproape tot timpul pline.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img