Târg de nunţi cu sute de participanţi în Satu Maretarg

Târgul de nunți de la finalul săptămânii trecute a atras sute de vizitatori și zeci de cupluri în căutarea furnizorilor de servicii pentru marele eveniment. A fost forfotă mare pe măsură ce viitoarele mirese și miri, dar și socrii și prietenii vizitau fiecare stand și studiau ofertele și contractele. Primul pas pentru domnișoare a fost găsirea rochiei perfecte iar reprezentanții saloanelor au adus la târg sute de modele, de la cele clasice la cele extravagante.

Doar după ce și-au găsit rochia, specialiștii în decorațiuni le-au sfătuit pe mirese să își aleagă elementele pentru împodobirea sălilor. Odată ce au stabilit ce culoare dar și ce stil vor adopta, comercianții sătmăreni sunt pregătiți să satisfacă toate nevoile viitorilor miri. În ceea ce privește tortul, este foarte important, spun cofetarii, ca acesta să fie unul personalizat. Laboratoarele sunt pregătite să pună în practică și cele mai năstrușnice idei. Așa se face că la o nuntă, pe tort, în loc de flori , au fost măseluțe, era normal, cei doi miri erau amândoi, stomatologi.

Chiar dacă cakebar-ul câștigă în notorietate și tot mai mulți miri doresc să schimbe tradiționalele prăjituri pe masă cu un bufet cu dulciuri, specialiștii spun că moda cu cakebar-ul este recomandată doar pentru nunțile mai mici. Târgul de nunți de la acest final de săptămână a fost primul eveniment de profil din acest an și a fost vizitat, pe timpul celor trei zile în care a fost deschis, de sute de sătmăreni care se pregătesc pentru ziua cea mare.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts