More


  ŢEPE ale COMPANIILOR de TELEFOANE mobile, INSTRUMENTATE de OPC. VÂRSTNICII, ţinta ÎNŞELĂTORIILOR

  - Advertisement -

  tel1

  Peste o sută de reclamaţii au fost depuse la Comisaritul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Satu Mare în cursul anului trecut având ca obiect costuri majorate la serviciile de telefonie mobilă şi internet.

  tel2

  Potrivit celor afirmate de comisarul şef adjunct, Maria Pinter, cele mai multe astfel de reclamaţii au fost depuse de vârstnicii de la ţară.

  tel4

  Aceştia erau sunaţi de reprezentanţii furnizorilor de telefonie şi li se propunea semnarea unui act adiţional, oferinduli-se un telefon mai performant, fără să li se amintească nimic de costuri. Dacă îşi dădeau acceptul, li se livra acasă prin diferite firme de curierat telefonul mobil şi actul adiţional.

  tel3

  A doua lună, constatau că factura este mult mai mare decât cea iniţială, chiar dublată, lucru care a creat neplăceri, păgubiţii adresându-se Protecţiei Consumatorilor. Printre firmele reclamate cel mai frecvent sunt Orange, Romtelekon şi Germanos.

  tel5

  Comisarul şef adjunct, Maria Pinter, atrage atenţia sătmărenilor ca, în momentul în care li se propun modificarea contractului să nu o facă telefonic şi să semneze noul contract doar atunci când sunt femr convinşi că au înţeles toate clauzele contractuale. Maria Pinter a mai precizat că, în ultima perioadă, aproape zilnic este depusă câte o astfel de reclamaţie la CJPC Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img