More


  Trei SĂTMĂRENCE, INTOXICATE cu MONOXID DE CARBON. Au fost SALVATE de paramedicii de la AMBULANŢĂ

  - Advertisement -

  into1

  Trei sătmărence au fost la un pas de moarte după ce s-au intoxicat, în propria locuinţă, cu monoxid de carbon. Au fost salvate în ultimă instanţă de ambulanţieri.

  into2

  Serviciul Judeţean de Ambulanţă Satu Mare a fost solicitat, azi noapte, în jurul orei 3.50, să intervină pe Drumul Careiului în cazul a trei femei asupra cărora plana suspiciuni de intoxicare cu monoxid de carbon. Paramedici s-au deplasat la locul solicitării cu două ambulanţe.

  into3

  Echipajele au găsit, la faţa locului, trei paciente, de 65 de ani, de 46 de ani şi de 20 de ani, care prezentau cefalee, ameţeli, palpitaţii, simtome specifice persoanelor intoxicate cu monoxid de carbon. Cele trei femei erau stabile hemodinamic şi respirator, conştiente, şi după efectuarea consultului medical făcut de medici, pacientele au refuzat transportul la spital.

  into4

  Reprezentanţii Ambulanţei avertizează populaţia că simtomele intoxicaţiei cu monixid de carbon variază în funcţie de cantitatea inhalată şi de timp. Poate fi vorba de cefalee, ameţeli, palpitaţii, greaţă, vărsături, iar în cazurule mai grave apare somnolenţa, stupoarea, convulsiile, coma, iar în final, decesul.
  Modul defectuos de funcţionare a sobelor reprezintă cel mai frecvent mod de intoxicaţii cu monoxid de carbon.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img