More


  UNGURII fac CONTRABANDĂ cu ŢIGĂRI din UCRAINA prin ROMÂNIA. VEZI ce au GĂSIT vameşii de la HALMEU în maşina unui cetăţean MAGHIAR

  - Advertisement -

  tig

  Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul PTF Halmeu – ITPF Sighetu Marmaţiei au descoperit, într-un autoturism înmatriculat în Ungaria, ascunsă în diferite locuri, în portiere, praguri, consola de la frâna de mână, în bancheta din spate şi roata de rezervă, cantitatea de 2.041 pachete ţigări de provenienţă ucraineană.

  Ţigările au fost confiscate, şoferul sancţionat cu amendă în valoare de 7.000 lei, iar autoturismul în cauză indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

  tig2

  Astfel, joi, în jurul orei 18.00, s-a prezentat în P.T.F. Halmeu, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul maghiar D. Viktor, în vârstă de 32 ani, conducând autoturismul marca Renault, înmatriculat în Ungaria. Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii.

  tig3

  Astfel, a fost descoperită ascunsă în locuri special amenajate, în portiere, praguri, consola de la frâna de mână, în bancheta din spate şi roata de rezervă, cantitatea de 2041 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

  tig4

  Ţigările în valoare de 9.200 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 7.000 lei.

  tig1

  Totodată, autoturismul marca Renault, în valoare de 4.000 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor, deoarece avea locaşuri special amenajate pentru transportul ţigărilor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img