More


  Acţiuni de amploare ale poliţiştilor sătmăreni

  - Advertisement -

  actiune

  Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au iniţiat şi desfăşurat, la sfârşitul săptămânii trecute, acţiuni cu efective mărite în sistem integrat, în cadrul unui plan de acţiune derulat la nivel naţional. Rezultatele nu s-au lăsat aşteptate, fiind descoperite mai multe infracţiuni, respectiv peste 500 de contravenţii.

  Peste 120 de poliţişti, angrenaţi în acţiuni
  Pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică și pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare a accidentelor rutiere, au fost desfăşurate activităţi suplimentare faţă de cele ale dispozitivelor curente din teren. Astfel, peste 120 de poliţişti de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale şi din cadrul Serviciului arme, explozivi şi substanţe periculoase au efectuat 29 de acţiuni şi controale specifice muncii de poliţie, în colaborare cu efective ale celorlalte structuri aparţinând Ministerului Afacerilor Interne.

  Dosare penale şi puhoi de amenzi
  În urma activităţilor desfăşurate au fost întocmite 9 dosare penale şi au fost aplicate 518 sancţiuni contravenţionale, 407 dintre acestea conducătorilor auto care au încălcat prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar celelalte pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică şi desfăşurarea activităţilor comerciale. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 47.505 lei.

  Şoferi transformaţi în pietoni
  De asemenea, au fost indisponibilizate în vederea confiscării sau pentru continuarea cercetărilor bunuri în valoare de aproximativ 3.500 lei.

  Ca măsură complementară, poliţiştii rutieri sătmăreni au reţinut 11 permise de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img