More


  Adele spune că “a plâns în hohote” după ce problemele de sunet i-au distrus melodia, la gala Grammy – VIDEO

  =

  Cântăreaţa britanică Adele a mărturisit, joi, în emisiunea TV a lui Ellen DeGeneres, că “a plâns în hohote” după ce momentul său muzical din cadrul galei Grammy 2016, desfăşurată pe 15 februarie, la Los Angeles, a fost distrus din cauza unor probleme de sunet, informează contactmusic.com.

  Adele attends The 58th GRAMMY Awards at Staples Center on February 15, 2016 in Los Angeles, CA, USA. Photo by Lionel Hahn/ABACAPRESS.COM
  Adele attends The 58th GRAMMY Awards at Staples Center on February 15, 2016 in Los Angeles, CA, USA. Photo by Lionel Hahn/ABACAPRESS.COM

  După ce problemele tehnice au distrus unul dintre cele mai aşteptate momente muzicale ale galei Grammy 2016, în care Adele a interpretat melodia “All I Ask”, cântăreaţa a dezvăluit că “a plâns în hohote o zi întreagă”.

  Într-un interviu acordat în emisiunea “The Ellen DeGeneres Show”, Adele a spus că sunetele ciudate care au putut fi auzite în timpul interpretării sale au fost cauzate de probleme tehnice, care nu au putut fi rezolvate pe loc.

  “În timpul autoreglajului şi pauzei publicitare, microfoanele au căzut pe coardele pianului, asta a fost de fapt ceea ce s-a auzit ca zgomote de chitară – unii oameni au crezut că era Justin Bieber repetând, dar nu a fost el”, a declarat Adele. “Mi-a cam fost distrus întregul momentul”, a mai spus Adele.

  Artista a explicat că şi-a dat seama imediat că era ceva în neregulă, dar că nu a putut face nimic în această privinţă.

  “Ştiam unde se află microfonul şi am vrut să mă întorc şi să-l ridic de acolo, dar am îngheţat”, a povestit Adele. “Dar am simţit că totul a decurs bine… Sunt tot timpul uşor alarmată oricum”, a adăugat artista. Publicul şi-a exprimat neîncrederea, dar aceasta a declarat cu modestie: “E vina mea, sunt emoţiile. Când falsez, este din cauza emoţiilor”.

  După închierea momentului său muzical, Adele a declarat că s-a simţit “extrem de ruşinată” şi că nu a făcut nimic pentru a scăpa de tracul de dinaintea spectacolelor, pe care încă îl simte, deşi a fost declarată cel mai de succes artist din lume, anul trecut. Recent, Adele a fost desemnată şi muzicianul cu cele mai mari încasări la nivel global, odată cu lansarea celui de-al treilea album al său, intitulat “25”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img