More

  Alegeţi Complexul Turistic President – Băile Felix (II)

  Diapozitiv1

  Student european în plină sesiune de examene la început de 2016. Au, doare! ”Ce ne facem fraților că marți avem examen”? Ne întrebam stresați și plini de transpirația abundentă reieșită din această perspectivă … ”Auziți, ce-ar fi să mergem în acest week-end undeva pe malul unei piscine ”academice” să ne băgăm picioarele-n apă și-n cap cursul de Metafizică pentru examen? Știți … Apologia lui Socrate se poate învăța mai bine într-o piscină cu apă termală de 37 de grade. Ce ziceți … mergem?” Și n-a trebuit să întreb încă o dată că iată-ne îmbarcați în mașina numită ”dorință”, trezindu-ne în Băile Felix la Complexul Turistic „President” făcându-ne zeci de planuri de a ne petrece cât mai bine … ”Bine ați venit la noi!”, suntem întâmpinați de directorul complexului, Mitică Fechete. Vă e foame? V-am pregătit ceva de mâncare, pentru ca după aceea …

  Pachete de cazare din ce în ce mai atractive la început de an
  “Ce ne aduce anul 2016 ”în tolbă” de la dumneavoastră”? „ În perioada actualului sezon, 01.06.2016 – 15.09.2016, Complexul Turistic President oferă pachete atractive de cazare și masă, relaxare și tratament în formule personalizate, după dorința clienților, fiind organizate programe turistice, prețurile variind în raport de dorințele clienților și tipurile de servicii. În primul rând, venim cu un pachet de cazare, credem noi atractiv, numit 4+1, adică la patru nopți de cazare plătite oferim o noapte gratis, aici fiind incluse serviciile de demipensiune și un tratament medical pe zi în fiecare săptămână, de duminică până vineri. De asemenea oferim pachete de cazare atractive și pentru toate buzunarele, clientul nostru fiind stăpânul nostru. Astfel pentru un loc într-o cameră dublă superioară cu pensiune completă veți plăti doar 55 de euro de persoană pe zi pentru un sejur de 3-4 nopți, prețul scăzând la 50 de euro de persoană pe zi pentru un sejur de peste șapte nopți; ca pentru aceeași cameră dublă superioară în regim de demipensiune, să plătiți doar 48 de euro pe zi de persoană pentru un sejur de 3-4 nopți, prețul scăzând la 43 de euro de persoană pe zi pentru un sejur de peste șapte nopți. De asemenea, pentru un loc într-o cameră dublă standard cu pensiune completă, veți plăti 50 de euro pe zi de persoană pentru un sejur de 3-4 nopți, prețul scăzând la 45 de euro pe zi pentru un sejur de peste șapte nopți. Pentru regimul de demipensiune, cazarea într-o cameră dublă standard, pentru aceeași perioadă vă costă 41 de euro pe zi pentru un sejur de 3-4 nopți, prețul scăzând la 36 de euro pe zi pentru un sejur de peste șapte nopți. De asemenea, puteți beneficia și de tratament balnear pentru 12 euro pe zi, în acest preț intrând consultația medicală de specialitate și 3 proceduri/ședință. De asemenea menționăm că accesul la piscinele hotelului, (interioară/exterioară cu apă termală), la saune, jacuzzi și parcarea sunt gratuite și faptul că nu se percepe taxa de stațiune. De asemenea, ne străduim ca-n cel mai scurt timp să dăm în folosință etajul 5 al hotelului nou, unde clienții noștri vor beneficia de cazare în opt camere și-n patru apartamente”.

  Diapozitiv2

  Terapiile ”Ana Aslan” și ”Pell. amar”, în premieră și-n exclusivitate la President
  ”Vă spuneam într-unul din reportajele anterioare, că ne mândrim cu prezența-n cadrul complexului nostru a Bazei de Tratament care a fost dată în funcţiune odată cu darea în folosinţă a hotelului vechi în anul 2002 şi extinsă la hotelul cel nou în anul 2011. În cadrul Centrului de Sănătate al Hotelului President activează unicul cabinet anti-aging autorizat de către Institutul Ana Aslan din judeţul Bihor, sub îndrumarea Dr. Ana Goicu Toie. În cadrul cabinetului se realizează atât tratamente geriatrice cât şi cosmetice. De asemenea avem posibilitatea de a oferi clienților noștri, în exclusivitate, acces la procedurile Pell Amar, un pachet de tratamente și proceduri care au ca beneficii regenerarea și protecția tenului matur, contribuind printre altele la refacerea, tonifierea și elasticitatea țesuturilor, prevenind apariția ridurilor, acționând pentru recuperarea vitalității și regenerarea celulară a pielii. Aceste tratamente se fac cu ajutorul produselor obținute din apa minerală și din nămolul din lacul Balta Albă, aceste proceduri fiind folosite cu succes și pentru afecțiuni reumatismatice articulare și abarticulare, afecțiuni neurologice și post traumatice, afecțiuni dermatologice (psoriazis, eczeme), fiind folosite și-n tratamentul antistres. Acestea au prețuri variabile, enumerând: Împachetare cu nămol 100 lei; Oncțiuni cu nămol 35 lei; Baie cu extract de nămol 50 lei; Baie cu sare 35lei; Baie cu spumant 35 lei; Baie de plante 50 lei; Baie cu nămol 100 lei; Duș subaqual simplu 15 lei; Duș subaqual cu sare 35 lei; Duș subaqual cu spumant 35 lei și fiind accesibile, credem pentru orice buzunar. Vă așteptăm ca să vă convingeți”.

  Valeriu Ioan

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE