More  Alimentele care îți schimbă culoarea ochilor!

  ochii1

  Orice este posibil! Până și persoanele care au ochii căprui dar își doresc ochi verzi pot schimba acest lucru! Nu e nevoie de vreo operație sau vreun medicament. Culoarea ochilor se poate schimba pe cale naturală! Află totul în acest articol!

  Culoarea irisului se poate schimba gradual de la căprui la verde deschis timp de două luni. Cum? Trebuie să îți schimbi regimul alimentar într-unul vegan. E atât de simplu! Iată ce alimente ar trebui să consumi!

  SPANAC
  Îți întinerește ochii, iar datorită fierului devin mai strălucitori. Este o adevărată comoară pentru organism pentru că previne cancerul, anemia și astmul. O dietă bogată în spanac are efecte mirculoase asupra pielii și părului!

  CEAPĂ
  Deși pare un aliment banal, ceapa provoacă o schimbare graduală a culorii ochilor. De asmenea, ameliorează starea depresivă și insomnia.

  GHIMBIR
  Este cunoscut ca un remediu pentru colon, dar îți luminează și ochii! De asemenea, reduce simptomele astmului și vindecă ficatul afectat de folosirea îndelungată a alimentelor.

  ULEI DE MĂSLINE
  Uleiul de măsline conţine acid linoleic şi acid oleic, acestea oferind o nuanţă frumoasă şi deschisă culorii irisului. Acest ulei este bun şi pentru reducerea colesterolului din sânge şi diminuează efectele stresului, scrie teotrandafir.com.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE