More


  ”Big Brother” la grădinița din Odoreu

  =

  Grădinița cu Program Prelungit (GPP) „Floarea de Lotus” din Odoreu este dotată cu un sistem performant de supraveghere video. Investiția de tip Big Brother face parte dintr-un proiect mult mai amplu, valoarea totală a acestuia fiind de 800.000 de lei.

  „Este vorba despre un proiect finanțat prin PNDL și care în prezent a ajuns la stadiul de aproximativ 80-85%. Proiectul vizează modernizarea completă a grădiniței. Este vorba despre finisajele exterioare, amenajarea aleilor, împrejmuiri, dotarea cu aparate de joacă și instalarea unui sistem de supraveghere video”, a declarat primarul comunei Odoreu, Dumitru Pop.

  Camerele video au fost montate pentru a supraveghea intrările în grădiniță, a spațiilor de joacă, etc., toate acestea pentru ca preșcolarii să beneficieze de siguranță 100% în incinta instituției.

  Primarul Dumitru Pop, mai spune că sistemul de supraveghere este montat doar pe partea exterioară a GPP „Floare de Lotus”. Proiectul în ansamblu, va fi finalizat în cursul lunii aprilie 2016.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img