More


  Cel mai cool politician din Transilvania

  - Advertisement -

  silaghi

  Ovidiu Silaghi este unul dintre cei mai bine îmbrăcaţi politicieni din România. Şi nu doar acest lucru îl deosebeşte de ceilalţi colegi: deputatul a apelat la operaţiile estetice pentru a scăpa de riduri. Noul său look a surprins pe toată lumea. Deputatul ALDE Ovidiu Silaghi şi-a surprins zilele acestea colegii în Parlament cu noul său look, fără riduri. Potrivit presei, Silaghi ar fi apelat la operaţii estetice, iar semnele acestora se pot vedea pe chipul deputatului.

  „Am tras cu o armă într-un poligon care avea un recul foarte mare şi cum nu am fost prevenit m-a pocnit foarte tare. Era o armă cu lunetă şi m-a izbit luneta şi în momentul ăla cei de acolo mi-au dat un praf să îmi pun la ochi. Am urmă de la lunetă. Reculul a fost foarte mare. Nu cred că praful pus înseamnă operații estetice”, a declarat deputatul sătmărean, Ovidiu Silaghi.

  Ovidiu Silaghi este recunoscut ca un tip care ţine la imaginea sa. Până acum se ştia despre el că apelează la vopseaua de păr pentru a acoperi trecerea timpului. Deputatul ALDE le-a mai spus jurnaliştilor că ține și regim alimentar și a slăbit de la 87 la 83 de kilograme.

  Cert este că politicianul are gusturi rafinate în alegerea ţinutelor sale. Acesta arată mereu impecabil.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img