More


  Corina Bud, cu fundul pe-afară la TV

  =

  corina

  Lipsită de inhibiţii, aşa cum o ştie toată lumea, Corina a avut aseară o apariţie mai mult decât îndrăzneaţă la emisiunea WOWBIZ. Satmareanca, în vârstă de 36 de ani, a făcut deliciul telespectatorilor cu o rochie transparentă, prin care se vedea… aproape tot.

  Corina îşi promovează noua melodie în această perioadă. Excentrica vedetă a ajuns aseară la Kanal D , unde a fost invitată să cânte. Apariţia ei a ridicat audienţele: Corina şi-a făcut apariţia în platou mai mult dezbrăcată.Cântăreaţa a purtat o ţinută extrem de transparentă, cea în care apare şi în noul ei videoclip. Prezentatorii s-au legat însă de cele două bulinuţe care abia îi acopereau sfârcurile.

  „Îmi place foarte mult aşa. Chiar şi iubitului meu i-au plăcut scenele sexy din videoclipul cu Patris. Lumea îmi zicea să îmi pun silicoane, dar când am alăptat aveam sânii mai mari şi nu mi-a plăcut. E foarte ok aşa cum sunt. La filmare am băut nişte vin înainte ca să prind curaj. Nici el nu se simţea prea confortabil că are 19 ani şi n-are experienţă.”, a spus ea la Wowbiz.

  corina1  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img