More


  Coşurile de fum necurăţate provoacă noi incendii

  - Advertisement -

  incendiu

  Angajaţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” Satu Mare a intervenit pentru limitarea şi stingerea unui număr de două incendii, urgenţele fiind anunţate prin apelul unic 112.

  Forţele de intervenţie ale Secţiei de Pompieri Carei au intervenit în jurul orei 20.40 pentru lichidarea unui incendiu izbucnit pe raza localităţii Carei, unde ardea funinginea şi depunerile din interiorul coşului de fum al unei locuinţe, existând pericolul extinderii focarului la întreaga clădire.

  Apoi, în jurul orei 21.34, pompierii din cadrul Staţiei de Pompieri Negreşti Oaş, în colaborare cu pompierii voluntari ai SVSU Vama, au intervenit de urgenţă în localitatea Vama pentru lichidarea unui incendiu la o căpiţă de fân. Au ars aproximativ 300 kg. de fân şi s-au degradat alte aproximativ 300 de kg., neexistând pericolul propagării incendiului la alte obiective. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului a fost constatată ca fiind cauză probabilă a producerii incendiului, folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img