More


  Datorii reeșalonate la Olimpia

  =

  Consilierul Alexandru Horvat, membru în Comitetul Director al Olimpiei, a prezentat în şedinţa de ieri măsurile care s-au luat la nivelul conducerii clubului în vederea plăţii datoriilor, ce acumulate depăşesc 800.000 de lei.

  Horvat a afirmat că s-a renunţat la o parte din activităţi, s-au redus salariile personalului administrativ, astfel încât Olimpia să poată continua şi în următorul sezon.

  “Având în vedere situaţia precară şi faptul că s-a dat o sumă importantă pentru datorii la FC Olimpia, în primul Comitet Director am aprobat bugetul de venituri şi cheltuieli unde am renunţat la o parte din activităţile pe care trebuia să le desfăşurăm şi la o parte din cheltuielile suplimentare care am dorit să nu se mai facă, în aşa fel încât FC Olimpia să-şi poată continua activitatea şi după acest sfârşit de campionat, să avem o continuitate şi în campionatul 2016-2017. Am stabilit obiectivul pentru sezonul regulat: clasarea în primele şase având în vedere că ne dorim să participăm în play-off”, a afirmat Horvat.

  Consilierul a precizat că prin reducerea salariilor se face o economie de 21.000 de lei până la finalul acestui an. El a mai precizat că toate cheltuielile clubului vor fi făcute publice pe un site. “Am rugat conducerea clubului să dea dovadă de transparenţă totală în cheltuirea banului public, s-a implementat un site unde vor apărea toate activităţile, tot ce se desfăşoară la club, toate cheltuielile şi toate facturile care se plătesc lunar”, a mai spus Horvat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img