More


  Hoţ prins după doi ani de la comiterea spargerilor

  =

  hot

  Un individ din Turulung a fost prins la mai bine de doi ani de la comiterea unor infracţiuni de furt. B. Norbert avea doar 19 ani la data la care a pătruns în trei case şi a sustras bani şi aparatură electronică în valoare de zeci de mii de lei. Deşi a crezut că va scăpa basma curată, acesta a fost prins la sfârşitul săptămânii trecute. Din câte se pare, prejudiciul a fost recuperat doar într-o mică măsură.

  Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dorolț, în urma activităților desfășurate, au reușit identificarea și prinderea autorilor furturilor comise pe raza localităților Turulung și Dorolț. Astfel, a fost identificat și prins autorul furtului comis în anul 2013, fiind vorba despre B. Norbert, de 21 ani, din Turulung, care în data de 06.01.2013 a pătruns prin efracţie în trei imobile situate în comuna Turulung, de unde a sustras diverse bunuri (bani şi aparatură electronică), în valoare de 17.500 lei.

  De asemenea, a fost identificat și prins un minor, în vârstă de 15 ani, ca fiind autorul furturilor comise în perioada iunie-septembrie 2015, care, prin efracţie, a pătruns de două ori într-o locuință din Dorolț, de unde a sustras diverse bunuri (motoferăstrău şi electronice), în valoare de 3.000 lei. În cele două cazuri prejudiciul a fost recuperat în proporție de 35%. Totodată, s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img