More


  Idei de machiaje pentru Ziua Îndrăgostiţilor!

  - Advertisement -

  frumusete

  Fii specială în weekendul în care celebrăm iubirea! De Valentine’s Day, machiajul este un detaliu important în întreaga ta ţinută, transmițând multe despre tine. Şi pentru că programul vostru poate fi diversificat, vă propunem două tipuri de machiaj în tendintele anului 2016, în funcție de programul pe care ţi l-ai făcut împreună cu iubitul tău!

  Make up artistul Maria Costina Boloş ne ajută cu câteva sfaturi în ceea ce priveşte realizarea machiajului perfect de Ziua Îndrăgostiţilor!

  PIN MAKE UP – UN MACHIAJ ROMANTIC SI SEDUCATOR
  Daca iesi in oras la o cina romantica, trebuie sa alegi un machiaj in functie de lumina la care te expui, care sa iti puna in valoare trasaturile si sa te faca sa emani senzualitate. Pin-up make-up este un machiaj care nu se demodeaza, este romantic si feminin.

  Începem machiajul aplicand fondul de ten si un iluminator sau corector pentru ochi, pentru a elimina orice urmă de cearcane. Aplicam produsul langa colţul intern al ochiului si tapotam uşor in piele, folosind degetul inelar – cu cea mai fină atingere – pentru a estompa liniile de demarcatie dintre iluminator si fond de ten.

  Machiajul Pin Up este renumit pentru evidentierea tuturor trasaturilor fete, asadar contureaza-ti pometii folosind un produs cremos pentru contouring, mai inchis cu un ton sau doua decat nuanţa tenului. Apoi aplicam un strat fin de pudra libera pentru a fixa baza de machiaj şi a matifia tenul. Pentru a evidentia umbra creata, aplica pe punctul cel mai inalt al pometilor pudra iluminatoare, ce poate fi la randul ei mata sau sidefata. Particulele stralucitoare vor capta lumina şi vor accentua volumul pometilor, subtiind faţa. Completeaza cu un blush intr-o nuanţa de roz sau peach, asadar aplica pe centrul pomeţilor o nuanta care va complimenta paleta cromatica a machiajului, respectiv nuantele folosite pe pleoape şi buze.

  Contureaza-ti sprancenele folosind o pensula tesita si accentueaza privirea aplicand un fard bej cu particule stralucitoare in colturile interne ale ochilor si în punctul de inflexiune a sprancenelor.

  Alege un eyeliner lichid şi o pensula potrivita pentru a controla directia şi forma liniei de tus. Traseaza o linie subtire de la coltul intern catre exteriorul ochiului si finalizeaza linia de tus cu o codita ascendenta.
  La final, aplică doua straturi de mascara pe gene şi alege o pereche de gene false bandă, cu buchetele subţiri , bine definite.

  Buzele reprezintă elementul principal, iar culoarea rosie a rujului este obligatorie pentru a le pune in valoare.

  Distracţie frumoasă!!!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img