More


  În topul naţional la biletele de tratament

  - Advertisement -

  pensii

  Din 15 februarie se va distribui de Casa Județeană de Pensii prima serie a biletelor de tratament din acest an. Cei care și-au depus deja solicitările vor fi anunțați telefonic despre disponibilitatea sejururilor. Casa Județeană de Pensii a reușit să fie în topul instituțiilor din țară la valorificarea biletelor ce i-au fost repartizate.

  În două săptămâni vin biletele de tratament
  Prima serie a biletelor de tratament va fi disponibilă începând cu 15 februarie. Pentru acest an, Casa Națională de Pensii a pus la dispoziția vârstnicilor și asiguraților peste 60 de mii de bilete. “Începând cu data de 15 februarie, Casa Naţională de Pensii Publice a demarat contractările cu staţiunile unde este administrator. Mă refer aici la staţiunile Amara, Buziaş, Covasna, Geoagiu-Băi, 1 Mai, Moneasa, Pucioasa etc. Şi în acest an a apărut pe site-ul Ministerului Muncii faptul că au fost alocate 60 de mii de bilete la nivel de ţară”, a declarat directorul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Satu Mare, Eugenia Sabou.

  Mii de pensionari sătmăreni s-au tratat în staţiuni de profil
  Conducerea insitituției speră că și în acest an va reuși să valorifice cât mai multe bilete. Anul trecut, peste 4.000 de pensionari și asigurați s-au bucurat de sejururile asigurate în zonele de tratament de la noi din țară. Conducerea instituției îi roagă pe cei care vor să solicite biletele să fie atenți atunci când vin cu dosarul pentru ca acesta să fie unul complet. Cei care deja și-au depus cereri, vor fi informați despre accesabilitatea biletelor. “Sigur, şi anul trecut, Casa Judeţeană de Pensii a oferit pensionarilor peste 4.000 de bilete. Ceea ce vrem să obţinem şi în acest an, adică să obţinem cât mai multe bilete şi cât mai mulţi pensionari să beneficieze de serviciile de tratament. Vor rămâne 19 serii, cu un sejur de 16 zile. Prima serie va începe în 15 februarie, iar cei care şi-au depus cererile vor fi informaţi telefonic”, a precizat Eugenia Sabou.

  Relaţie bună cu pensionarii
  Pentru activitatea derulată, dar și pentru modul în care a reușit să valorifice biletele de tratament puse la dispoziție de la nivel central, insitituția de la noi a reușit să fie în topul Caselor de Pensii din țară. “Conform unui sondaj de opinie naţional, deci realizat şi la nivel judeţean, Casa Judeţeană de Pensii Satu Mare se află pe cele mai bune locuri în ceea ce priveşte valorificarea biletelor de tratament. Mă bucură faptul că persoanele intervievate s-au declarat mulţumite în relaţia cu Casa Judeţeană de Pensii, aici situându-ne peste media naţională”, a mai spus directorul Casei Judeţene de Pensii.

  Tot pentru o mai bună colaborare cu cetățenii, Casa Națională derulează un proiect cu finanțare europeană pentru servicii online destinate contribuabililor și beneficiarilor sistemului public de pensii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img