More


  Liber la depus dosare de finanţare

  - Advertisement -

  finantare3

  Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” lansează o sesiune pentru depuneri de proiecte aferente finanțărilor nerambursabile pentru anul 2016, pentru cele trei linii de finanțare: „Sportul pentru toți”, „Cultură” și „Tineret”.

  Datele limită la care organizaţiile neguvernamentale fără scop patrimonial din municipiul Satu Mare pot depune proiecte în vederea selecţiei pentru finanţare publică din bugetul aferent acestui an sunt următoarele:

  – linia de finanţare „Sportul pentru toți”: 29 martie 2016, ora 14.00;

  – linia de finanţare „Cultură” – proiecte înaintate de organizaţii sau asociaţii fără scop patrimonial din municipiul Satu Mare: 29 martie 2016, ora 14.00;

  – linia de finanţare „Tineret” – proiecte înaintate de organizaţii sau asociaţii de tineret fără scop patrimonial și instituții de învățământ de stat din municipiul Satu Mare: 29 martie 2016, ora 14.00.

  Proiectele se depun în plic sigilat cu ștampila solicitantului, la sediul Centrului Cultural G.M. Zamfirescu, Bd. Transilvaniei nr. 3, etaj 2, biroul 3, Satu Mare, până la data limită specifică fiecărei linii de finanțare. Anunțurile de participare și documentația necesară se pot descărca de pe pagina web a Centrului Cultural „G. M. Zamfirescu”: www.casazamfirescu.com.

  În cazul în care se doresc mai multe detalii sau se întâmpină dificultăţi la descărcarea documentaţiei, doritorii sunt rugaţi să contacteze telefonic sau prin e-mail Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”: telefon 0261768608 sau e-mail: casazamfirescu@yahoo.com.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img