More


  Minor arestat preventiv pentru tentativă de omor

  - Advertisement -

  minor

  Specialiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Satu Mare au fost sesizaţi în data de 17 ianuarie 2016, ora 14.00, prin S.N.A.U. 112, despre faptul că în faţa magazinului mixt din localitatea Vama, judeţul Satu Mare, un bărbat a fost lovit cu un topor în cap de către un tânăr necunoscut.

  Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au stabilit că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un minor de 15 ani din Vama a avut un conflict spontan cu un unchi de-al său. Sub influenţa acestui conflict, minorul s-a înarmat cu un topor, a ieşit în stradă şi ajuns în faţa magazinului mai sus amintit, unde se afla persoana vătămată şi fără să aibă vreo discuţie în prealabil cu aceasta, i-a aplicat o lovitură cu toporul în zona capului.

  Victima a fost identificată ca fiind Alexandru D., de 43 de ani, din Vama, şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, unde a rămas internată. În cursul zilei de 10.02.2016, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare a prezentat minorul în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, urmand ca cercetările să continue sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img