More


  Miriam Pandi a câştigat lupta cu kilogramele în plus

  =

  Miri50kg1

  Miriam Pandi este un exemplu prin curajul, ambiția şi puterea de care a dat dovadă slăbind peste 50 de kilograme în 12 luni. Totul a început într-o noapte în care tânăra a luat cea mai importantă decizie din viața ei, aceea de a-și schimba complet stilul de viață. Excepționalul acestei situații este reușita. Multe persoane aflate în situația ei își propun o schimbare, însă drumul este greu și mulți renunță pe parcurs, sau mai rău, nu îndrăznesc să pornească. Ea este printre puținele persoane care a îndrăznit, a muncit, a avut încredere în forțele ei și a reușit. Este mai frumoasă, mai sănătoasă și mai fericită ca niciodată.

  O lecție de viață
  Schimbarea majoră în ceea ce privește noul stil de viață pe care Miriam l-a adoptat a fost introducerea SPORTULUI în programul său zilnic. Aceasta a început antrenamentele la sala de fitness alături de antrenorul său personal Răzvan Șunea. Într-o astfel de situație, suportul și susținerea sunt esențiale, Miriam afirmând că „secretul” performanței ei este antrenorul său, care o motivează și o împinge de la spate în momentele grele. O altă schimbare importantă a fost adoptarea unei diete echilibrate, bazată pe alimente sănătoase.

  Trăiește un vis
  Tânăra a devenit un model de ambiție, curaj și voință. Miriam trăiește un vis frumos din care nu vrea să se trezească, pentru ea este de necrezut faptul că sunt persoane în situații asemănătoare, care îi cer sfaturi și mai mult de atât, se bazează pe ele. Cu toate că stilul său de viață presupune o dietă, tânăra este împotriva regimurilor drastice și a „miraculoaselor” diete de pe internet, considerând că la abandonarea acestora, kilogramele revin într-un număr mai mare. Rețeta ei de succes, pe care o sugerează tuturor celor care îi cer sfatul, este combinația între o alimentație sănătoasă și sport.

  Miriam Pandi se bucură acum de o siluetă de invidiat, și-a găsit echilibrul de care avea nevoie pentru a fi mulțumită de corpul și mintea ei. Cu toate că arată foarte bine, consideră că mai are de muncit pentru a ajunge la rezultatul dorit. Pe viitor frumoasa sătmăreancă își propune să nu renunțe la acest stil de viață deoarece a devenit parte din ea. Datorită rezultatelor incredibile obținute într-un timp atât de scurt, Miriam a ajuns subiect național de presă, reușita ei fiind mediatizată de reviste de lifestyle și nenumărate site-uri de știri.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img