More


  Oferte din plin pentru a vă petrece Ziua Îndrăgostiţilor

  =

  valentine

  Tinerii care nu şi-au făcut încă un plan pentru Ziua Îndrăgostiţilor au posibilitatea să sărbătorească anul acesta dragostea într-un mod inedit, cu un pahar de şampanie într-o cadă plină cu spumă. Pachetul este oferit de către aquapark-ul din municipiul Satu Mare, iar cu două săptămâni înainte de 14 februarie peste 50 la sută dintre bilete s-au vândut.

  Astfel, dacă doriţi să îi faceţi o surpriză persoanei iubite şi aţi rămas în pană de idei, aquapark-ul din municipiu vine cu propuneri pentru cei care s-au plictisit să îşi petreacă Ziua Îndrăgostiţilor pe stilul clasic. Locurile sunt limitate, iar pentru a fi siguri că nu pierdeţi oportunitatea ar fi bine să vă rezervaţi un loc săptămâna aceasta, deoarece sunt îndrăgostiţi care şi-au manifestat dorinţa de a petrece această zi specială, chiar dacă ar trebui să vină de la zeci de kilometri distanţă.

  În afară de o zi petrecută la piscină mai puteţi opta pentru o cină romantică în oraş, iar restaurantele din municipiu vin cu oferte pentru toate buzunarele. Mai exact pentru un meniu complet cu şampanie şi desert va trebui să scoateţi din buzunar între 100 şi 200 de lei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img