More


  Predare elegantă de ştafetă

  =

  bud

  Fostul prefect al județului Satu Mare în perioada mai 2012 – februarie 2016, Eugeniu Avram, a avut ieri o întâlnire de lucru cu viitorul prefect Radu Bud. Eugeniu Avram şi Radu Bud au precizat că întâlnirea a avut drept scop punerea la punct a procesului de predare-primire.

  Viitorul prefect Radu Bud şi-a exprimat optimismul că procesul de predare a funcţiei va fi unul corect. ”În primul rând am bucuria de a prelua funcția de la prietenul meu Eugeniu Avram, care cu siguranță a făcut o figură foarte bună ca și prefect și datorită acestui lucru nu am niciun fel de emoție. Mă bucur că vom face o predare-primire decentă, civilizată și corectă”, a spus Radu Bud.

  Eugeniu Avram le-a mulţumit tuturor colaboratorilor săi, în special angajaţilor Instituţiei Prefectului. ”Mulțumesc tuturor cetățenilor județului, colaboratorilor, angajaților Instituției Prefectului, de la serviciile publice deconcentrate, autoritățile publice locale și județene, pentru modul în care am fost sprijinit în ceea ce privește politicile publice pentru a face mai bună viața cetățenilor. Am venit pentru două luni detașat și până la urmă s-au făcut aproape patru ani. A fost o stare de consum pentru mine. Îl felicit pe domnul Bud pentru reînvestirea în această onorantă funcție și îl asigur de tot sprijinul meu personal pentru a-și putea duce la bun sfârșit tot ceea ce își propune. Vreau să fie un proces de predare-primire așa cum nu a mai fost niciodată în județul nostru, vreau să-i strâng mâna, să-l felicit, și doresc să-i transmit că nu am niciun fel de resentiment pentru ceea ce se întâmplă. Orice început are și un sfârșit. Am venit ca surpriză ca prefect, plec tot așa ca surpriză, dar las instituția pe mâini bune”, a arătat Eugeniu Avram.

  Învestirea noului prefect al judeţului Satu Mare va avea loc azi de la ora 16,30 în sala mică a Palatului Administrativ.

  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img