More


  Reducerea TVA la alimente, soluţie salvatoare

  =

  lucut

  Administratorul SC Unicarm SRL, Vasile Lucuţ, susține că apetitul românilor pentru cumpărături este în continuare scăzut, astfel că reducerea TVA la alimente de la 24% la 9% a fost măsura care a ajutat afacerea pe care o conduce să se menţină constant.

  Vasile Lucuţ a detaliat cum a dat o gură de oxigen măsura luată de Guvernul României. “Anul trecut nu a fost nici bun, nici rău. Reducerea TVA ne-a ajutat să ne menţinem la acelaşi nivel cu anul anterior. Anul acesta cred că o să fie mai slab decât 2015. Eu nu văd o relansare a consumului, cred că oamenii nu au aşa mulţi bani pentru a cumpăra”, a declarat Lucuț pentru jurnaliștii de la Ziarul Financiar.

  Businessul Unicarm se stabilizează la circa 660 milioane lei, după o scădere de aproape 10% în 2014 comparativ cu anul anterior. Cele mai bune vânzări le-a avut în anul 2013, atunci când a raportat un rulaj de 734 mil. lei. În prezent, compania din Satu Mare deţine o reţea de circa 100 de magazine aflate, în special în nordul ţării.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img