More


  Se puteau ascunde postaci. Vreau să mai fac modificări la lege

  =

  Liviu-Dragnea-primvice-prem

  Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut că a şters comentariile negative de pe pagina sa de Facebook privind legea defăimării pentru că erau de ‘’o violenţă şi vulgaritate rar întâlnite’’, iar mulţi dintre comentatori ar fi putut fi postaci. “Am fost întrebat de ce le-am şters (comentariile de pe pagina de Facebook, n.r.). Erau comentarii de o violenţă şi vulgaritate rar întâlnite. Multe nume erau măşti sub care se puteau ascunde postaci ai altora. Un aşa-zis dialog cu oameni care înjurau fără niciun fel de temei nu făcea serviciu nimănui”, a spus Dragnea, la B1Tv. ‘’În primul rând le-am făcut un serviciu de demnitate celor care au postat’’, a subliniat preşedintele PSD, arătând că unii dintre cei ‘’speriaţi pe bună dreptate’’ nu erau informaţi.

  El s-a declarat gata să scoată din textul legii pe care a iniţiat-o definiţia defăimării. ‘’M-am gândit serios şi mă gândesc serios şi în seara asta până mâine dimineaţa, sunt dispus să scot şi această definiţie din lege’’, a arătat Dragnea, susţinând că a eliminat şi amenzile înlocuindu-le cu cele deja în vigoare. ‘’Din păcate, din cauza unei manipulări profesionale făcute de cei de la PNL, cei care s-au enervat pe bună dreptate primind informaţiile false au ajuns să posteze şi să aibă reacţii fără să citească legea şi modificările sale în Comisia juridică’’, a mai afirmat preşedintele PSD.
  Printre cei care ‘’au primit ordin pe unitate să critice’’, dar nu ştiu ce conţine propunerea legislativă, Dragnea i-a nominalizat pe liderii liberali Vasile Blaga şi Cătălin Predoiu. ‘’Mâine o să discutăm şi la noi la partid. Pe mine mă interesează ca amendamentele care au fost adoptate în comisia juridică să fie adoptate aşa cum au fost adoptate acolo şi de asemenea să vedem care este procedura prin care eu pot să fac – după ce mâine dimineaţă o să mă consult şi cu colegii – să mai aduc unele modificări astfel încât să elimin orice sursă de suspiciune. În funcţie de ce decidem mâine să vedem când va intra pe ordinea de zi’’, a anunţat el.

  Întrebat de ce mai era nevoie de această lege, social-democratul a subliniat că “este exact ce lipsea, partea de promovare şi prevenire”, în condiţiile în care reglementările de până acum au avut “scop coercitiv”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img