More


  Sfârşit de săptămână pe şosea, sub aburii alcoolului

  =

  alcool

  Sfârşitul săptămânii trecute a fost unul de neuitat pentru mai mulţi şoferi. Sau mai bine zis foşti şoferi, căci poliţiştii le-au luat permisele după ce i-au descoperit că s-au urcat băuţi la volan. Iar alcoolemia acestora nu a fost una de lepădat, ci una care le-a asigurat un dosar penal de toată frumuseeţea.

  Vineri, în timp ce încerca să iasă cu autoutilitară marca Citroen, de pe un podeț pe DN 1C, în orașul Livada, la km 197+100m, N. Alexandru, de 41 ani, a pierdut controlul volanului, intrând cu autovehiculul în șanțul situat pe partea dreaptă a direcției de mers. Sosiți la fața locului, polițiștii din cadrul Poliției orașului Livada l-au testat pe conducătorul auto cu aparatul alcooltest, care a indicat o îmbibație alcoolică de 0,80 mg./l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la Spitalul Județean Satu Mare în vederea recoltării de probe biologice. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

  Polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Satu Mare l-au identificat vineri pe L. Radu, de 51 ani, în timp ce conducea un autoturism marca Volkswagen, pe strada Careiului din municipiul Satu Mare, având o îmbibație alcoolică de 0,87 mg./l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

  Sâmbătă, în jurul orelor 18.25, polițiștii din cadrul Poliției orașului Tășnad l-au identificat pe T. Cristian, de 24 ani, în timp ce conducea un autoturism marca Volkswagen, pe strada Santăului din orașul Tășnad, având o îmbibație alcoolică de 0,67 mg./l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

  Polițiștii din cadrul Poliției orașului Negrești-Oaș l-au identificat sâmbătă, în jurul orelor 20.25, pe V. Ioan în timp ce conducea un autoturism marca Volkswagen pe strada Principală din localitatea Coca, județul Satu Mare, având o îmbibație alcoolică de 0,90 mg./l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la Spitalul orașului Negrești Oaș, în vederea recoltării de probe biologice. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img