More


  Tâlharul Arnold Kovacs, arestat preventiv

  - Advertisement -

  talhar

  Tânărul de 23 de ani din Livada, Arnold Kovacs, cel care în cursul zilei de miercuri (3 februarie) a tâlhărit o angajată de la CBA Satu Mare, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Măsura a fost luată în cursul zilei de joi, 4 februarie, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

  Din referatul cu propunere de arestare preventivă reiese faptul că miercuri, în jurul orei 11.00, în timp ce casiera de la CBA Satu Mare se afla pe Bulevardul Transilvania, în apropiere de Asirom, Arnold Kovacs s-a năpustit asupra acesteia. Tânărul a smuls geanta femeii, în care era suma de 72.000 de lei, reprezentând încasările de la CBA, dar și alte documente ale firmei. Femeia dorea să depună banii la bancă. După ce a luat geanta din mâna femeii, tâlharul a luat-o la fugă spre digul Someșului.

  Auzind strigătele femeii atacate, Andrei Răzvan Panait, un tânăr de 17 ani din Negrești-Oaș, a alergat după tâlhar pe digul Someșului, până ce a reușit să-l prindă și să-l imobilizeze până la sosirea polițiștilor. Arnold Kovacs a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri magistrații au dispus arestarea acestuia pentru 30 de zile.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img