More


  Tăriceanu: Am pregătit un proiect de acord cu PSD, negociem, nu ştiu când semnăm

  =

  Copreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a declarat vineri că partidul său a pregătit un proiect de acord cu PSD privind colaborarea la alegeri, pe marginea căruia încă se mai negociază, precizând că acesta nu va conţine nicio referire la modificarea legii electorale.

  Calin-Popescu-Tariceanu

  Întrebat când va semna un acord cu PSD în ceea ce priveşte alegerile, Tăriceanu a spus: “Nu ştiu să vă spun încă, o să semnăm. Vă pot spune că o să semnăm, am pregătit un proiect, discutăm în momentul de faţă pe marginea unui proiect de acord.”

  “Acordul, în principiu, trasează cadrul unei posibile colaborări pentru alegerile locale şi pentru mai departe, posibil şi parlamentare, nu ştiu încă, o să vedem, negociem”, a spus Tăriceanu într-o conferinţă de presă la Parlament.

  Întrebat dacă în acord sunt prevăzute unele primării sau alianţe cu PSD în consilii locale, Tăriceanu a spus că este vorba de un acord cadru politic şi că cele două partide pot face alianţe în consiiliile locale şi judeţene. “Avem un evantai larg de posibilităţi, putem să susţinem candidaţi comuni, putem să mergem pe liste separate”, a spus copreşedintele ALDE.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img