More


  Timișoara- “cel mai bun oraș pentru afaceri din România în 2016”

  - Advertisement -

  Municipiul Timișoara a fost desemnat de Revista Forbes ‘cel mai bun oraș pentru afaceri din România în 2016’, pentru al doilea an consecutiv, municipiul conducând în Top 10 al acestei clasificări realizate de publicație, fiind urmată de Cluj Napoca și de București, a declarat, marți, primarul Nicolae Robu.

  Edilul a menționat faptul că la realizarea topului, spre deosebire de anii precedenți, cei de la Forbes au ținut cont și de integritatea primarilor orașelor.

  Topul se referă la cele 40 de orașe din România și ține cont de indicatori economici serioși. Și în acest an primim acest titlu. Pe primul loc este Timișoara (…). În Timișoara merg bine nu doar afacerile din domeniile IT și automotive, ci și alte industrii, prin prisma cifrei de afaceri realizate de companiile respective, dar și a valorii adăugate cu care acestea operează’, a afirmat primarul, într-o conferință de presă.

  Nicolae Robu a subliniat că printre aspectele de care au ținut cont cei de la Revista Forbes când au alcătuit clasamentul, se remarcă deschiderea totală de care a dat dovadă Primăria Timișoarei față de investitori, dar și de facilitățile pe care administrația locală le acordă acestora.

  În ultima perioadă, domeniul care a cunoscut o ascensiune fulminantă în Timișoara a fost IT-ul, potrivit celor de la Forbes, citați de Nicolae Robu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img