More  “Torţionarul „Vișinescu a ajuns la Penitenciarul Rahova

  Fostul comandant al Penitenciarului Râmnicu Sărat Alexandru Vișinescu, condamnat la 20 de ani de închisoare pentru infracțiuni contra umanității, a ajuns miercuri la Penitenciarul București-Rahova, unde a fost adus de polițiști de la locuința sa.

  “Se derulează proceduri de identificare, verificare a dosarului cu documentele legale, însemnând mandatul de executare a pedepsei închisorii, celelalte documente de identificare, după care urmează încarcerarea. După încarcerare urmează perioada de carantinare-observare, ce durează 21 de zile. La sfârșitul acestei perioade se stabilește regimul de executare a pedepsei închisorii și de asemenea penitenciarul în care o execută”, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului București-Rahova, Gabriela Livadariu.

  Fostul comandant al Penitenciarului Râmnicu Sărat Alexandru Vișinescu, condamnat la 20 de ani de închisoare pentru infracțiuni contra umanității, a fost luat de polițiști miercuri de la locuința sa pentru a fi transportat la Penitenciarul Rahova.

  Vișinescu a fost condamnat definitiv, miercuri, de Înalta Curte de Casație și Justiție, la 20 de ani de închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității, în legătură cu abuzurile exercitate asupra deținuților politici.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE