More

    Un bărbat a murit în Marea Britanie, după ce o explozie a distrus complet o casă. “S-a auzit ca şi cum un avion s-ar prăbuşi”. VIDEO

    Un bărbat în vârstă de 63 de ani a murit în apropiere de oraşul britanic York, în urma unei explozii cauzate probabil de o scurgere de gaze, care a distrus complet o casă, informează poliţia locală, citată de site-ul publicaţiei The Guardian.

    dd

    Poliţia aflată la faţa locului este de părere că bărbatul locuieşte la adresa unde s-a produs explozia, în comuna Haxby.

    “O procedură oficială de identificare a bărbatului va avea loc. Va dura până când vom recupera trupul (…)”, a spus un ofiţer de poliţie.

    Casa a fost încercuită, iar echipele de intervenţie au sosit la faţa locului.

    Serviciile de urgenţă au fost alertate vineri, la ora locală 07.30 (09.30, ora României). Un purtător de cuvânt al poliţiei a spus că explozia este tratată ca incident major, dar că nu există vreun risc asupra populaţiei din jur. Poliţia este de părere explozia a fost cauzată de o scurgere de gaz, adăugând că informaţia nu a fost confirmată.

    Un centru de ajutor a fost instalat pentru cei care au fost evacuaţi din cauza incidentului.

    “Casa a fost complet distrusă. S-a auzit ca şi cum un autobuz ar fi intrat într-o casă, sau precum un avion s-ar prăbuşi”, a declarat un localnic, pentru Press Association.

    “Toate proprietăţile de lângă casa distrusă au ferestrele sau garajele avariate”, a adăugat el.

     

    D

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE