More


  Val de agresiuni la Bixad, Stâna şi Odoreu

  =

  agresiune

  Poliţiştii au fost solicitaţi, în weekend, să intervină în mai multe cazuri de agresiuni produse în Bixad, Stâna şi Odoreu. Surprinde faptul că în tot mai multe cazuri sunt implicate, ca şi făptuitori, femei sau chiar minore.

  Oaspete bătut de către gazdă
  Vineri, la orele 14.55, lucrătorii Postului de Poliție Bixad au fost sesizaţi prin apel 112, despre faptul că numitul S. Vasile, de 68 ani, domiciliat în localitatea Bixad, în timp ce se afla în locuinţa sa împreună cu O. Ştefan, de 54 ani, domiciliat în localitatea Ruscova, judeţul Maramureş, i-a aplicat acestuia din urmă lovituri cu un corp dur în zona feţei, producându-i mai multe leziuni. Partea vătămată O. Ştefan a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Negreşti Oaş, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a se impune internarea acesteia. În cauză s-a întocmit lucrare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

  Femeie “altoită” pentru neplata unei datorii
  Tot vineri, dar la orele 18.30, lucrătorii Postului de Poliție Comunală Odoreu au fost sesizați de către K. Irina, din localitate, despre faptul că în data de 12.02.2016, orele 13.00, în timp ce se afla la domiciliu, numita B. Margareta din localitatea Odoreu, pe fondul unor neînțelegeri privind unele datorii neonorate, i-a aplicat mai multe lovituri cu un băț, iar la plecare din locuință a luat televizorul de pe masa din bucătărie, cauzând un prejudiciu de 300 lei. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și loviri sau alte violențe.

  Minoră cercetată pentru violenţă
  Sâmbătă, la ora 14.05, lucrătorii Secției 4 Poliție Rurală Beltiug au fost sesizați prin apel 112 de către U. Angela, de 34 ani, din comuna Socond, sat Stâna, județul Satu Mare despre faptul că fiica sa, U. A., de 16 ani, a fost victima unei agresiuni. Polițiștii sosiți la fața locului au constatat faptul că pe fondul unui conflict spontan, numita U. A. a fost agresată de către minora L. L., de 16 ani, care i-a administrat o lovitură în zona capului, provocându-i leziuni. În urma loviturilor primite, victima a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. Minora L. L. este cercetată penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img