More


  Viceprimarul comunei Călinești-Oaș, acuzat de furt

  - Advertisement -

  Vasile-Birtoc1

  Viceprimarul comunei Călinești Oaș are deschis dosar penal pentru furt după ce a sustras din incinta Primăriei Călineşti-Oaș mai multe documente.

  Inspectoratul Judeţean de Poliţie a transmis ieri printr-o informare de presă că viceprimarul Dinu Birtoc, în vârstă de 45 ani, din Lechința, a sustras unele documente din incinta primăriei, lucru confirmat ulterior de poliţiştii care au găsit asupra alesului local trei dosare cu documente. În cauză oamenii legii continuă cercetările, iar viceprimarul va trebui să suporte consecinţele conform legii în vigoare.

  „În jurul orelor 20,45 polițiștii Secției Gherța Mică au fost sesizați de către C. Gheorghe de 62 ani, din Călinești Oaș, despre faptul că B. Dinu de 45 ani, din Lechința, a sustras unele documente din incinta primăriei. Sosiți la fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, asupra bărbatului s-au găsit 3 clasoare cu documente. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt”, precizează sursa citată.

  Se pare că cea care l-ar fi observat pe viceprimar în incinta instituției publice ar fi fost o angajată responsabilă de curățenie. Aceasta l-a sunat pe primarul comunei, Gheorghe Copil, care ulterior a anunțat polițiștii. Aceștia i-au făcut viceprimarului și unui consilier local care îl însoțea proces verbal pe loc.

  “ Viceprimarul și cu un conisilier local au intrat după lăsarea întunericului, după ora 18:00, în Primărie și au cotrobăit după documente. Doamna care face curățenie i-a văzut și m-a sunat, iar eu am anunțat Poliția. Ce să caute viceprimarul la ora aceea în Primărie? Doamna care face curățenie i-a închis în respectivul birou, până au venit polițiștii, ca să nu plece cu documentele. Avem și cameră de supraveghere care a înregistat tot, deci avem o dovadă clară“, povestește primarul Gheorghe Copil.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img