A mai rămas o zi până la Marea Deschidereplaza

Începând din 3 Martie pentru sătmăreni s-a terminat cu drumurile la Baia Mare pentru shopping sau în alte locații pentru lucruri de care nu s-au putut bucura până acum, precum bazine de înot moderne și curate, atmosfera de mall, relaxare și timp de calitate. În urma investiției realizate de Zimmer Bud, la Satu Mare se deschide primul mall adevărat, care va satisface toate nevoile și gusturile sătmărenilor. Shoppingul va fi o plăcere pentru toate doamnele și domnișoarele, Shopping Plaza găzduind unele dintre cele mai mari branduri de haine care au ajuns în România și în mall-urile din țară. Nume precum H&M, Pepco, Bossini, Lee Cooper, Time out, Kenvelo, Mayo Chix, Luxury outlet, Leonardo, Jeans Gallery sau Eden Store sunt extrem de cunoscute sătmărenilor, dar până acum le-au fost accesibile doar în Cluj sau Oradea.

Domnii vor putea să se relaxeze la una din cele două cafenele care vor fi deschise în mall sau să frecventeze pentru o oră sau chiar mai multe sala de Fitness Energy Kardio Club. Un lucru inedit, rar întâlnit în alte mall-uri din este bazinul de înot. Aceasta va avea dimensiuni de 10 x20 de metri și va fi mereu disponibilă celor dornici să se răcorească și să se destindă înotând, în orice sezon din an. Aceasta va fi deliciul tuturor celor care caută o modalitate de a petrece timpul liber în Satu Mare și până acum nu au avut-o. Va îmbina perfect sportul și relaxarea, distracția și eliberarea de stres. Cei care vor veni nepregătiți pentru sport, vor putea să aibă acces la toate articolele necesare prin intermediul magazinului de articole sportive Kilometrul Zero.
Pe lângă partea de cumpărături, Shopping Plaza va pune la dispoziția celor care îi trec pragul și activități recreative, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari. Spațiul de joacă Festiland și școala de dans Passion4 Salsa vor fi la dispoziția sătmărenilor pentru a le bucura timpul liber cu diverse activități specific.

Shopping Plaza va pune la dispoziția clienților săi 150 de locuri de parcare în parcarea subterană a clădirii. Iubitorii de film vor fi și ei încântați, în curând urmând să ajungă la Satu Mare firma Cinema One, cea care va rula filme în cele șase săli pe care le va deschide până la finalul anului. Nimic nu va lipsi din primul mall din Satu Mare și nimeni nu va avea cum să plece nemulțumit după o vizită în Shopping Plaza. Acesta se deschide joi, 3 martie, de la ora 11, primele zile fiind unele cu multe reduceri la aproape toate magazinele care își desfășoară activitatea aici.

“Avem magazine precum Time Out, Leecooper si Kenvelo care au termenul de finalizare până la începutul lunii aprilie precum și alte magazine care nu au reușit să finalizeze amenajările interioare. Ne bucurăm că H&M vine în întâmpinarea sătmărenilor cu oferte și surprize la inaugurarea magazinului “, a precizat Radu Bud, manager al Sc Zirmer Bud Srl.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts