More


  Actorul Michael C. Hall, protagonistul serialului “Dexter”, s-a însurat pentru a treia oară

  - Advertisement -

  dexter

  Actorul Michael C. Hall, care a interpretat rolul principal în serialul “Dexter”, şi prietena sa, scriitoarea Morgan Macgregor, s-au căsătorit luni, la New York, informează contactmusic.com.

  Michael C. Hall, fostul star al serialului “Dexter” şi noua lui soţie, Morgan Macgregor, vor trebui să aştepte patru ani pentru a sărbători în mod oficial aniversarea lor, avand în vedere că au făcut schimbul de jurăminte în a 366-a zi a anului bisect, luni, 29 februarie.

  Cuplul a oficializat căsătoria la Primăria din New York în cadrul unei ceremonii intime, a declarat un reprezentant al actorului pentru emisiunea Entertainment Tonight.

  Prima apariţie publică a cuplului a fost în 2012, pe covorul roşu, la Premiile Emmy.

  Actorul, în vârstă de 45 de ani, a mai fost căsătorit de două ori, cu actriţa Amy Spangler (din 2002 până în 2007) şi cu fosta parteneră de platou Jennifer Carpenter, care juca rolul surorii lui Dexter (2008 – 2011).

  Michael C. Hall a fost recompensat, la începutul anului 2010, cu un Glob de Aur şi cu premiul Sindicatului actorilor americani (Screen Actors Guild Award) pentru rolul din serialul “Dexter”. În acest serial, el interpretează rolul lui Dexter Morgan, un analist din corpul ofiţerilor de poliţie din Miami, care acţionează ca un criminal în serie ce ucide sociopaţi.

  Michael C. Hall s-a făcut remarcat în urmă cu câţiva ani, interpretând rolul lui David Fisher în serialul de televiziune “Sub Pământ S.R.L./ Six Feet Under”, difuzat de televiziunea HBO.

  mediafax.ro  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img