More


  Anul în care pe Facebook vor fi mai multe conturi ale oamenilor morţi decât ale celor vii

  - Advertisement -

  fbook

  Cea mai mare reţea de socializare online din lume, Facebook, va deveni cel mai mare cimitir virtual până în anul 2098, potrivit unui statistician. Astfel, în anul respectiv vor exista pe platformă mai multe conturi de oameni morţi decât vii. Asta dacă Facebook nu schimbă modul în care tratează conturile persoanelor decedate şi rata de creştere a platformei încetineşte, aşa cum se estimează.

  „Facebook refuză să şteargă automat conturile persoanelor care au murit, iar acest lucru va însemna că utilizatorii vii vor fi mai puţini decât cei morţi până la sfârşitul secolului”, spune Hachem Sadikki, doctorand la University of Massachusetts.

  În acest moment, când Facebook are confirmarea că un utilizator a murit, transformă contul acestuia într-un fel de memorial. Singura modalitate prin care poate fi şters un profil este prin obţinerea datelor de autentificare în acesta.

  Potrivit unei estimări a companiei Digital Beyond, peste 972.000 de utilizatori de Facebook vor muri în acest an doar în SUA, comparativ cu 385.968 în 2010 şi 580.000 în 2012.

  MAI MULTE AFLI PE GO 4 IT  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img