More


  Autorul accidentului de la Doba, identificat

  - Advertisement -

  carutas-

  Poliţiştii sătmăreni au reușit să-l prindă pe șoferul care marţi dimineaţă a lovit cu TIR-ul o căruță în apropiere de localitatea Doba. Acesta și-a continuat nestingherit drumul fără să oprească la locul accidentului. În cele din urmă, tiristul a fost prins în jurul orei 15.30. Este vorba despre cetățeanul maghiar Istvan H. de 42 de ani.

  În urma măsurilor dispuse, de instituire a unor filtre pe principalele drumuri din judeţ, în jurul orelor 15.30, în drum spre Vama Petea a fost identificat un TIR care prezenta urme compatibile cu cele prelevate de la locul accidentului.

  Astfel, principalul bănuit de producerea accidentului a fost identificat în persoana lui Istvan H. de 42 de ani, cu domiciliul în Ungaria, care se afla la volanul TIR-ului.

  Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale, iar în situaţia în care rezultatul verificărilor va certifica autorul, acesta va fi sancţionat contravenţional.

  Ca măsură complementară, îi va fi reţinut permisul de conducere pentru nerespectarea prevederilor legale cu privire la depăşirea vehiculelor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img