Avem mămici sexy la Neaţaalexa

Se stie de cand lumea ca romancele sunt frumoase…insa daca delimitam zonele despre ardelence,numai cuvinte de lauda.Venim si mai aprope chiar in Satu mare,aici numai fete frumoase.Si fetele frumoase devin mamici astfel incat ele se transforma in mamici frumoase si sexy.

In urma concursului organizat in cadrul matinalului de la Antena 1 satmarencele noastre au prins curaj si s-au inscris.La fel ca la editiile precedente Alexandrina a ajuns pana in finala.Este fericita,multumita ca a ajuns pana acolo si este sigura ca si fiul ei se va madri peste ani cu asta. O alta satmareanca iubita si talentata inscrisa in concurs este Ioana Calin.

A fi mămică nu înseamnă că trebuie să uiți cum e să fii femeie, iar a avea încredere în tine este primul pas pe care-l poți face pentru a putea lăsa pe viitor încrederea ta pe măinile celorlalți, ale copiilor, bunicilor, prietenilor sau partenerilor de viață.

O altă sătmăreancă e la „Chefi la cuţite”
Sătmăreanca Ioana Pop s-a calificat marți seara în etapa următoare a competiției „Chefi la cuțite”, emisiune difuzată de postul Antena 1. Concurenta din Satu Mare are 36 de ani și lucrează de 10 ani în cadrul Poliției de Frontieră.

Ioana Pop spune că s-a prezentat la concurs datorită soțului ei, tot polițist de profesie, și că pasiunea pentru gătit o are încă din copilărie.

ioana-calin-sexy-

Tânăra sătmăreancă s-a prezentat în fața juriului competiției cu un preparat având curmale umplute cu brânză în bacon la cuptor, cu sos de lămâie și ulei de măsline.

Chef Florin Dumitrescu a declarat că preparatul culinar prezentat de Ioana Pop este „o chestie extrem de simplă, dar extrem de gustoasă”. Astfel, sătmăreanca s-a calificat în următoarea etapă a competiției.
Ioana Pop spune că dacă ar câștiga concursul culinar ar renunța la actualul ei loc de muncă, profesia de polițist considerând-o destul de periculoasă.

Raluca Jofi

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts