More

    Bătrână jefuită şi violată!

    batrina

    Un bărbat de 34 de ani a revoltat o comunitate întreagă după ce a intrat în casa unei vârstnice din Livada, a bătut-o, jefuit-o și a violat-o. Femeia de 76 de ani care locuieste singura a reușit să scape greu din mâinile violatorului și și-a sunat ginerele care a anunțat poliția.

    Poliţiştii din Livada au demarat cercetările sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, reuşind în cursul zilei de duminică să găsească agresorul. În urma cercetărilor poliţiştii au constatat că evenimentele relatate de femeie se adeveresc, astfel că în noaptea respectivă, bărbatul a pătruns în locuinţa acesteia şi sub ameninţări i-a cerut acesteia banii, însă din cauza faptului că femeia nu avea bani sau alte valori, agresorul i-a aplicat mai multe lovituri, după care, prin constrângere, a întreţinut raporturi sexuale cu aceasta.

    Bătrâna a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde a rămas sub supraveghere. Bărbatul de 34 de ani a fost prezentat ieri de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, iar Judecătoria Satu Mare a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, urmând ca cercetările să continue sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la tâlhărie şi viol.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE