Bătrână spulberată de o maşină din Satu Mareaccident-ileanda-

Un grav accident de circulatie a avut loc miercuri seara, pe DN1C in localitatea Ileanda( judeţul Sălaj). O femeie in varsta de 78 de ani a fost spulberata de o masina inmatriculata in judetul Satu Mare, in timp ce traversa strada prin loc nesemnalizat cu trecere pentru pietoni.

Potrivit dejeanul.ro, femeia se intorcea de la biserica impreuna cu un vecin. Mai avea doar cativa pasi pana acasa, dar pentru acest lucru a trebuit sa traverseze drumul national. Cum la batranete picioarele nu o mai prea ajutau, femeia s-a incumetat sa traverseze strada prin loc nepermis, in loc sa faca un ocol de aproximativ 150 de metri pana la trecerea pentru pietoni. A apucat sa traverseze un sens de circulatie, dar cand sa ajunga pe podetul din fata casei, a fost lovită in plin de soferul unui autoturism inmatriculat in judetul Satu Mare, care circula pe directia Dej-Baia Mare. Impactul a fost atat de puternic incat trupul batranei a fost proiectat cateva zeci de metri pe asfalt, iar soferul a reusit sa opreasca abia dupa alti aproximativ 30 de metri. Acesta spune ca nu a vazut-o pe batrana traversand din cauza unui TIR care circula din sens opus si care avea proiectoarele de pe cabina puse in functiune.

In urma apelului la 112, la fata locului s-a deplasat de urgenta echipajul SMURD de la Ileanda, dar femeia era deja inconstienta, in stop cardio-respirator si nu a mai putut fi salvata.
Politistii de la rutiera au deschis o ancheta.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts