More


  Bretonul nu se mai poartă! 7 sfaturi de la hairstylistul Adrian Perjovschi

  - Advertisement -

  breton9

  Bretonul nu mai este un ‘’must-have’’ Celebra tunsoare, adoptată de Cleopatra, Shannen Doherty, Nelly Furtado, îşi pierde strălucirea în acest sezon. Hairstylistul Adrian Perjovschi spune pentru Gândul care este look-ul pe care putem miza şi cât de benefic pentru păr este tratamentul cu botox.

  1. Culori la modă. Se poartă degradeul şi balayage-ul. Este foarte important ca diferenţa între culori, între bază şi suviţe să nu fie foarte mare. Rămân la modă arămiurile, culorile calde, luminoase şi cele cu reflexe naturale.

  2. Tunsorile. Recomand tunsorile care se potrivesc cel mai bine cu fizionomia şi se mulează perfect cu personalitatea ei. Ce dă gata pe oricine? Calitatea firului de păr, o culoare perfectă, strălucirea şi volumul. Long bob-ul este tunsoarea cea mai în vogă. Este fresh, tinerească şi ne oferă posibilitatea de a realiza mai multe feluri de styling: drept, uşor ondulat, se poate suviţa, se potriveşte oricărui tip de faţă şi de păr.

  3. Tratamentul cu botox pentru păr. Noi nu îl recomandăm, pentru că nu este un produs natural. Orice produs chimic are efecte secundare în timp.

  Adrian Perjovschi – hairstylist

  4. Uleiurile. Uleiul special, pe care îl adăugăm la mască, ajută la regenerarea părului. În saloane putem încerca tratamentele profesionale, fiolele şi măştile, iar pentru acasă există o gama specială. În rest, e necesar să vopsim părul la timp, cu o culare potrivităSă nu îl agresăm mecanic, chimic şi termic, să îl tundem la timp, să îl limpezim cu apă călâie sau rece şi să folosim tratamentele.

  5. Stylingul la bărbaţi. Se poartă bărbaţii nuanaţi cu un cover special, astfel încât să nu se observe că sunt vopsiţi.

  6. Coafurile. Ne pregătim de sezonul cald, aşa că se poartă părul mai deschis la culoare, lipsa bretoanelor, faţa mai liberă şi descoperită şi beach waves, aspectul de plajă.

  7. Tăierea părului cu flacăra, veloterapia, o tehnică ce are tot mai mulţi simpatizanţi în S.U.A. Flacăra sigiliează cuticula firului de păr, iar asta ajută părul să nu se despice atât de repede.

  sursa>gandul.info  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img