Cât costă udatul florilor la Cotroceni. Preşedinţia vrea să cumpere sistem de irigaţii pentru curtea palatuluiMasina in care se afla Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, soseste la Palatul Cotroceni, in Bucuresti, duminica, 21 decembrie 2014. Traian Basescu a plecat de la Palatul Cotroceni, dupa ceremonia militara cu prilejul încheierii mandatului sau de presedinte. OCTAV GANEA / MEDIAFAX FOTO
Masina in care se afla Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, soseste la Palatul Cotroceni, in Bucuresti, duminica, 21 decembrie 2014. Traian Basescu a plecat de la Palatul Cotroceni, dupa ceremonia militara cu prilejul încheierii mandatului sau de presedinte. OCTAV GANEA / MEDIAFAX FOTO

Preşedinţia vrea să cumpere pentru curtea Palatului Cotroceni un sistem de irigaţii a vegetaţiei în valoare de 2.8 milioane de lei cu tot cu TVA, adică aproape 622.000 de euro. Administraţia prezidenţială a lansat în acest sens o cerere de ofertă pe sistemul public de licitaţii. Data limită de depunere a ofertelor este 1 aprilie.

Administraţia Prezidenţială a lansat pe SEAP o cerere de ofertă pentru lucrări de execuţie a unui sistem de irigaţie a vegetaţiei din Parcul Palatului Cotroceni.

„Valoarea estimată a contractului este de 2396638.83 lei fără tva, compusă din: 2256322.69 lei fără tva – Cheltuieli pentru investiţia de bază, 27500 lei fără tva – Organizare de şantier, 112816.13 lei fără tva – Cheltuieli diverse şi neprevăzute (5% aplicat conform HG 28/2008).

Valoarea aferentă cheltuielilor pentru diverse şi neprevăzute va acoperi, după caz, cheltuieli cu lucrări care pot fi incidente pe parcursul derulării contractului, cheltuieli rezultate în urma modificărilor de soluţii tehnice, cheltuieli suplimentare de lucrări, utilaje sau dotări ce se impun pe parcursul derularii investiţiei, precum şi cheltuielile de conservare pe parcursul întreruperii execuţiei din cauze independente de autoritatea contractantă”, se arată în documentul Preşedinţiei.

Printre condiţiile de eligibilitate se află şi cea potrivit căreia ofertantul să nu fi fost condamnat în ultimii 5 ani, printr-o hotărâre definitivă şi irevocabilă, pentru fraudă, corupţie, spălare de bani sau activităţi criminale.

De asemenea, firmelor participante la licitaţie li se impune o medie a cifrei de afaceri globală pe ultimii 3 trei ani -2013, 2014 şi 2015 – cel puţin egală cu 4,5 milioane lei.

„Ofertanţii vor face dovada executării, în ultimii 5 ani, a unor lucrări de natură şi complexitate similară/comparabilă cu lucrările care fac obiectul prezentei proceduri, conforme cu normele profesionale în domeniu, în valoare/valoare cumulată de minimum 2.000.000,00 lei, exclusiv TVA, la nivelul a cel puţin 1 contract, maximum 2 contracte”, se mai menţionează în cererea Administraţiei Prezidenţiale.

Data limită de depunere a ofertelor este 1 aprilie.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts