More


  Ce spun despre tine şi personalitatea ta semnele care rămân în ceaşcă

  =

  cafea

  Arta ghicitului in cafea este cunoscuta din timpuri vechi. Daca vrei si tu sa inveti cateva elemente de baza despre ea, citeste acest articol! Sigur vei afla multe despre tine!

  Pentru a putea ghici, ai nevoie de cafea tip arabica, macinata mai grunjos, pentru ca zatul sa se delimiteze mai bine si sa fie mai usor de citit.

  Trebuie sa fierbi cafeaua la ibric, la foc mic si sa o bei la scurt timp dupa ce este gata. Dupa ce termini, clatina ceasca prin rotire pentru ca zatul sa acopere si peretii acesteia, rastoarna pe o farfurioara si lasa pana zatul de pe peretii cestii sa se usuce. Un adevarat cititor in cafea poate sa interpreteze si semnele de pe farfurioara. dar si simbolurile care apar pe exteriorul cestii, care, intrucat toate inseamna ceva.

  Citirea se face in sensul acelor de ceasornic, de sus in jos. De obicei, prima imagine analizata este fundul cestii. Luminozitatea lui semnifica starea sufleteasca a subiectului in raport cu o problema. Deci daca aceasta este mai intunecata, arata o dispozitie proasta sau preocupari intense pentru problema respectiva. Partea dinspre toarta transmite semne despre persoana careia i se ghiceste; partea opusa toartei se refera la cei din exterior.

  Din păcate însă oamenii preferă acum cafeaua fără zaț…iar viitorul pare să recunoaștem în ceață!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img