More


  Cea mai norocoasă adolescentă din lume! Tatăl ei a cheltuit 6 milioane de dolari pentru petrecerea ei de 15 ani!

  - Advertisement -

  life-adolescenta-norocoasa

  O adolescentă din Statele Unite poate fi considerată cea mai norocoasă fată din lume. Asta deoarece petrecerea ei de 15 ani a transformat-o în vedetă peste noapte. Nu este de mirare, însă, având în vedere că tatăl ei, un celebru avocat din SUA, a cheltuit peste șase milioane de dolari.

  O banală petrecere la vârsta de 15 ani are orice adolescent, însă party-ul acestei tinere întrece orice imaginaţie. Maya Henry a avut la ziua ei de naştere peste 600 de invitaţi, evenimentul fiind unul extrem de grandios.Decorul a fost realizat cu 30 de pomi împodobiți cu flori de cireși, fazani împăiați și păuni.

  ]Mai mult, atmosfera a fost întreținută de Nick Jonas și celebrul rapper Pitbull. Tânărul Nick Jonas a primit 200.000 de dolari pentru o oră de spectacol, în timp ce Pitbull a fost răsplătit cu aproape un million de dolari.

  Extravaganțele nu se opresc însă aici. Familia Henry a ajuns la petrecere la bordul a nouă autoturisme marca Rolls Royce. În plus, fotografiile au fost realizate de Donna Newman, fotograful oficial al lui Michelle Obama.

  Cât despre adolescentă, aceasta a purtat două rochii de seară care au costat fiecare 20.000 de dolari, iar machiajul a fost realizat de Patrick Ta, fostul make-up stylist al starletei Kim Kardashian.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img