More


  Cum să scapi de sforăit

  - Advertisement -

  sforr

  Fie că vine din partea noastră, fie că vine din partea partenerului de viaţă sau a unui membru al familiei, sforăitul ne deranjează pe fiecare dintre noi şi totuşi trecem uşor peste această problemă, crezând că nu ne afectează în niciun fel. Ar trebui să ştim că sforăitul este generat de probleme ale sistemului respirator şi că există soluţii pentru a scăpa de această afecţiune.

  Atunci când sforăim respiraţia noastră se opreşte pentru câteva secunde. Acest lucru cauzează dureri de cap, din pricina faptului că acele secunde sunt importante pentru oxigenarea creierului. Dacă oxigenarea nu se realizează aşa cum trebuie, apar durerile de cap, transpiraţia, oboseala şi chiar pierderile de memorie.

  Termenul medical pentru sforăit este apnee. Pe lângă efectele amintite ma sus, această afecţiune poate genera şi sângerări nazale.

  Sforăitul este foarte frecvent în cazul persoanelor care au probleme cu greutatea, din cauza unor dereglări endocrine.

  Dacă vrei să eviţi complicaţii grave ale sănătăţii sau, pur şi simplu, te gândeşti să nu îi mai faci somnul un coşmar partenerului de viaţă, există soluţii. Plasturii pentru nas sunt cea mai simplă dintre ele. Aceştia te ajută să respiri pe nas şi funcţionează în 75% din cazuri. A mai apărut şi spray-ul antisforăit, care are efecte imediate, chiar după prima aplicare.

  Mai mult, dacă kilogramele în plus nu vor mai fi parte din viaţa ta şi vei evita să consumi alcool cu 4 ore înainte de culcare, atunci sforăitul chiar nu va mai fi o problemă pentru tine.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img