More


  Dîncu spune că din 2017 patru stadioane din Capitală urmează să fie “reabilitate”

  - Advertisement -

  vasile dancu

  Vicepremierul Vasile Dîncu, ministru al Dezvoltării și Administrației Publice, a anunțat, duminică, că există proiecte pentru stadioanele Dinamo, Steaua, Rapid și Arcul de Triumf, iar din 2017 va începe reconstrucția acestora.

  “Trebuie să reabilităm patru stadioane de antrenamente pentru patru echipe — este vorba de stadionul Dinamo, Steaua, Rapid și cel de la Arcul de Triumf. Există proiectele pentru cele patru complexe, sunt la Compania Națională de Investiții, la MDRAP. În această toamnă facem studiile de fezabilitate și, de la anul, începem reconstrucția acestor stadioane”, a spus Dîncu, la emisiunea “După 20 de ani” de la Pro TV.

  El a explicat că nu este vorba de o reconstrucție din temelii a stadioanelor. “O să încercăm să vedem ce bani vom avea — putem să facem o fază mai extinsă, să încercăm să reabilităm stadioanele într-un grad mai mare, sau să reabilităm mai mult suprafața de joc. Asta va decide bugetul. Eu am un proiect ambițios cu patru complexe sportive care să arate european și modern. Să vedem cu finanțele și cu ceilalți dacă vom avea bani să le punem la acest nivel”, a adăugat Dîncu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img